Costa del Garraf

Gestió integrada de la Costa del Garraf

Projectes singulars

Projecte Rorqual

El Projecte Rorqual estudia la presència anual del rorqual comú (Balaenoptera physalus) durant la primavera a prop del litoral català, especialment entre Tarragona i Barcelona i a les costes del Garraf.

Centre d'interpretació de l'espai marí "Costes del Garraf"

Esdevenir el centre d'interpretació de l'espai marí Costes del Garraf de la Xarxa Natura 2000 per tal de difondre els seus valors , donar-lo a conèixer a la societat en general i impulsar projectes per a la seva conservació.

Educació mediambiental al Centre d'Estudis del Mar de Sitges

Activitats educatices de caire ambiental realitzades al Centre d'Estudis del Mar de Sitges adaptades a totes les edats a partir de 10 anys, principalment a grups escolars.

Campus Universitari de la Mediterrània (CUM)

Realització d'activitats formatives (cursos, congressos, conferències, etc.) sobre diferents àmbits (nàutica-marítima, neuromàrqueting, matemàtiques, medi ambient, educació, innovació tecnològica, astronomia, sociologia, etc.)

Projecte Silmar: Xarxa de seguiment del litoral marí

El projecte Silmar és una xarxa de seguiment del litoral marí que busca implicar a la societat civil i els ents locals, de manera voluntaria, en la conservació, custodia i conservació del medi marí.

Foto-identificació de balenes i dofins al litoral català

Es tracta d’un projecte que té per objecte estudiar les comunitats de cetacis presents a les costes del Garraf.

OBSEA: Observatori submari cablejat

El Obsea és un observatori cablejat instal·lat a 4km mar endins i 20m de profunditat davant de la costa del Garraf, en una zona protegida de pesca.

Programa FOAP de Formació Ocupacional

Formació ocupacional en cursos certificats de professionalitat.